In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow

1„Szatmár Gyöngyszemén”, Túristvándiban, frekventált helyen várjuk vendégeinket. A települést 99 kanyarral körbeölelő Túr folyótól, a Szatmári Fesztivál keretén belül megrendezésre kerülő Nemzetközi Halászléfőző Verseny helyszínétől, kedvelt és látogatott fürdőhelytől 50 m-re található vendégházunk.

Különálló, népi stílusban épült házikónk, jelenleg két szobával várja az idelátogatókat.

 

 

Bővebben...

v.h.16Szálláshelyünk a Vízimalomtól 100 lépésre az Öreg Túr folyócska partján található. Vendégeinket 5 szobában (19 férőhely) tudjuk elszállásolni.

Az idelátogatóknak igény szerint lehetőségük van félpanziós ellátásra. A hátsó teraszunkon ami az öreg tölgy erdőre néz lehetőség van kemencés kenyérlángos készítésére is.

 

 

 

Bővebben...

3Szálláshely leírása:

A „Király” vendégház a vízimalomtól mindössze 300 m-re található, összesen 17 főszámára biztosít kellemes, nyugodt pihenési lehetőséget. A vendégházban 4 szoba található, minden szobához külön vizesblokk és televízió tartozik. Füvesített, tágas udvarunk remek lehetőségeket kínál szabadtűzi ételek elkészítésére. Előzetes megbeszélés alapján kemencében készültételeket készítünk vendégeink számára. Igény szerint reggelit és vacsorát tudunk biztosítani. 15 fő, vagy több napi itt tartózkodásesetén, csoportos kedvezményt biztosítunk! Kisebb családi, baráti összejövetelek,rendezvények lebonyolításához, rendelkezésre áll egy fedett terasszal együttesen 300 m2-es ebédlő!!

Bővebben...

1Vendégházunk Túristvándi Község szívében található. Szálláshelyünk 5 szobával, 2 jól felszerelt konyhával, fürdőszobákkal, fedett tágas terasszal, 2 hatalmas parkolásra alkalmas udvarral rendelkezik. A hátsó udvar lehetőséget biztosít a szabadtűzön való főzés-sütéshez. Szálláshelyünk férőhelyeinek száma: 14 fő. Vendégházunk számos szabadidő hasznos eltöltéséhez alkalmas eszközöket biztosít vendégei számára (pl.: kerékpárok, ping-pong asztal stb.) Vendégházunktól mintegy 50-60m-re található vegyesbolt, kb. 150 m-re strandolásra alkalmas Túr-folyó.

 

Bővebben...

DSC00013Túristvándi Szatmár egyik gyöngyszeme, ahol gyönyörű természeti környezetben pihenhet az idelátogató. Az Öregmalom fogadó kényelmet, csendet biztosít pihenéséhez. Vendégházunk ötvözi a múltat a jelennel, így teremt  barátságos teret pihenésének! A galéria-erdő az öreg Túr partján sétáinak, barangolásainak ideális helye. Kenuval megismerheti a folyót, mely 99 kanyarral körbeöleli a falut, de felfedezésre vár a Tisza, a Rókás! Kölcsey korának hangulata ma is belengi ezt a vidéket. Mert más ez a vidék, mint a többi, mert itt vendégszerető, barátságos emberek élnek, akik felismerték, hogy micsoda kincsek birtokában vannak!

 

Bővebben...

2A vendégházunk 3 szobáihoz tartozik:konyha, fürdőszoba, zuhanyzó. 8+1 főt tudunk elszállásolni. Lehetőség nyílik:


- házi készítésű lekvárkülönlegességek kóstolására, vásárlására
  (som, szilva, feketeszeder, szamóca stb),


- udvarunkon szalonnasütésre és bográcsozásra,


- kemencében főtt/sült tájjellegű ételek (húsok, lángos, bukta stb)
  elkészítésére.

Bővebben...

9481Vendégházunk a Túr folyó, és a vízimalom közelében, az azt körülvevő zöld övezetben található. A szállást fürdőszobával ellátott szobákban biztosítjuk. Önellátás biztosított, de a szatmári ízek kedvelői részére kemencében készült ételeket, kenyérlángost készítünk.

 

 

 

 

Bővebben...

pic13lAhol a csend és a nyugalom várja Önt A TÚRISTVÁNDI VÍZIMALOM PANZIÓ, KEMPING ÉTTEREM ÉS ERDEI ISKOLA- (A Nemzetközi Kempingszövetségek tagja.)

 

 

 

 

 

Bővebben...